Ga naar de inhoud
Sluit

Office design

Kieft office design modulyss

Werken

Ontspannen werken in uw moderne kantoor.

Kantoorinrichting gaat veel verder dan het leveren van een bureau met een stoel. Office design is een betere term. We helpen u graag met het ontwerpen van een motiverende en inspirerende werkomgeving. Hoe werken u en uw medewerkers? Heeft u gekozen voor flexibele werkplekken? Wat is de invloed van het nieuwe werken? Hoe wordt er in uw organisatie vergaderd? Heeft u behoefte aan professionele presentatieruimte? Wij denken graag met u mee en richten uw kantoor in op de manier die bij u past. Dat doen we op een manier die u van ons gewend bent: we installeren het meubilair voor u, werken de kabels weg en stellen alles netjes af op de gebruiker.

Zitten

De juiste bureaustoel kopen

Bewegen is het advies. En helemaal op een stoel. Met de juiste ondersteuning van het lichaam en de instelmogelijkheden van de bureaustoel, draagt bewegend zitten bij aan een gezonde manier van werken. De juiste bureaustoel koop je bij Kieft All Office. Het motto is actief zitten. Wil je ook actief zitten en voor jouw medewerkers de juiste bureaustoel kopen? Bel Kieft All Office!

Kieft All Office levert bureaustoelen met verschillende mechanieken en instellingen. Allen conform de geldende NPR 18-13 norm. Bijvoorbeeld het (a)synchroonmechaniek of schommelmechaniek. Deze mechanieken zorgen er onder andere voor dat de rugleuning en zitting in een bepaalde verhouding tot elkaar bewegen. Mede hierdoor wordt altijd een optimale positie van de ruggengraat ten opzichte van het bekken bereikt. Dit verkleint de kans op klachten door zittend werk aanzienlijk. Een zitadvies, stoelinstructie of een bureaustoel kopen bij Kieft All Office bent u op het juiste adres.

Ergonomie

De gezondheid van uw medewerkers is erg belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Gezonde werkomstandigheden en ergonomisch ingerichte werkplekken zijn daarvoor een voorwaarde. Laat u eens vrijblijvend door ons adviseren over de nieuwste Arbo/NEN-normen en over de groeiende hoeveelheid ergonomische hulpmiddelen.

Kom eens kijken in onze showroom

Wilt u zien wat we allemaal te bieden hebben op het gebied van office design? Kom dan eens kijken in onze showroom. Daar vindt u een keur aan stoelen, bureaus, kasten en ander meubilair. We hebben ook een speciale ergohoek ingericht met diverse slimme oplossingen.