Ga naar de inhoud
Sluit

Print & Copy

kieft_print_copy

Documentoplossingen

Zorgeloos werken in uw digitale kantoor.

Hoogwaardige producten

Bij Kieft All Office in Emmen bent u aan het juiste adres voor het kopen, leasen of huren van kopieermachines, printers, scanners en multifunctionele kantoormachines met meerdere mogelijkheden. Naast deze hoogwaardige producten biedt Kieft All Office u een compleet dienstenpakket om u te helpen bij de optimalisatie van uw papier- en elektronische documentenstroom.

Multifunctionele printers

Wij leveren multifunctionele printers in allerlei uitvoeringen: van A5 tot en met A0. In kleur of alleen in zwart-wit printen, Kieft all office wilt u graag adviseren bij de keuze welk model het beste bij uw bedrijf of afdeling past. Gebruikt u veel papiersoorten of print u grote oplages in bulk,  waardoor u steeds de papierlade moet bijvullen? Wij weten precies welke machines hiervoor het meest geschikt zijn. Ook voor advies over de afwerking  van eenvoudig automatisch nieten of perforeren van een stapel papier tot het vouwen en nieten van boekjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Technische dienst

Wij leveren volgens afspraak, installeren de machines en instrueren de gebruikers. Onze eigen technische dienst staat altijd tot uw beschikking. Is er een apparaat defect, dan lossen wij het probleem op locatie op of wij zorgen direct voor tijdelijke vervanging. Ook kan u bij ons een servicecontract afsluiten voor uw machinepark in dat contract zitten de voorrijkosten, reparaties en toners inbegrepen voor een vast of variabel maandbedrag.

Flexibel Service contract

Kieft All Office biedt u flexibele afdrukconcepten. Gedurende het contract rekenen we u een vaste scherpe prijs per afdruk. Verandert uw kopieer-, print- of scanbehoefte, het afdrukvolume of de invulling van uw machinepark? Het contract verandert gewoon mee.