Ga naar de inhoud
Sluit

Office Supplies

effectief archiveren met kleuren kieft

Compleet, deskundig en dichtbij

Kieft All Office uit Emmen is een specialist op het gebied van office supplies. Al ruim 40 jaar zijn we een vertrouwd gezicht in de regio.

Breed assortiment

Kieft All Office kent een zeer breed assortiment van ruim 13.000 kantoorartikelen. Naast de traditionele artikelen zoals ordners, schrijfblokken, nietjes levert Kieft All Office ook producten als koffie, thee, cup a soep maar ook schoonmaakartikelen.

Naast de bekende merken heeft Kieft Al Office ook veel huismerkproducten, kwalitatief gelijkwaardig maar wel vriendelijker geprijsd. Doordat Kieft All Office aangesloten is bij Quantore, de grootste en meest professionele voorraadhoudende inkooporganisatie van Nederland en Belgiƫ zijn wij in staat om tegen zeer aantrekkelijke condities te leveren. Naast deze lage prijzen denken onze medewerkers graag met u mee, en adviseren wat voor uw bedrijf de meest gunstige manier van inkopen is, om zodoende het totaalgebruik van kantoorartikelen terug te dringen. Indien gewenst verzorgen wij voor u alle relevante managementinformatie.

Snel en complete leveringen vanuit Emmen

In overleg stemt Kieft All Office de voorraad af op het bestelgedrag van de klant. Dit betekent dat wij u snel en compleet binnen 24 uur leveren, en dat onze klant aanzienlijk minder voorraad nodig heeft, uw voorraad staat immers bij ons. voor 16:00 besteld de volgende dag in huis.

Bezorgdienst

Kieft All Office heeft een eigen bezorgdienst, wij zorgen altijd voor een snelle bezorging zonder bijkomende kosten binnen onze regio, zowel centraal als op afdelingsniveau.

Groene producten

Door ons lidmaatschap bij Quantore beschikken wij over een uitgebreid en evenwichtig assortiment duurzame kantoorartikelen. Dit assortiment van inmiddels meer dan 2.500 “groene” producten is verenigd in de milieucatalogus Het Groene Boek.

Retour lege toners en cartridges

Speciaal voor het milieu heeft Kieft All Office het retour-plan in werking gesteld. Dit houdt in dat er bij Kieft All Office lege cartridges en laser toners ingeleverd kunnen worden. Deze lege cartridges en toners worden dan gebruikt voor recycling.