Ga naar de inhoud
Sluit

Office projects

thuiswerken in coronatijd kieft

Op maat gemaakte kantooromgeving

Bij Kieft all Office, specialist op het gebied van office projects, leveren wij een op maat gemaakte kantooromgeving die naadloos aansluit op de unieke behoeften van uw bedrijf. Wij begrijpen dat een effectieve kantooromgeving meer is dan alleen meubels en apparatuur; het is een samenspel van verschillende onderdelen die perfect op elkaar moeten zijn afgestemd.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat niet alleen de levering van hoogwaardige kantoormeubelen, maar wij moeten ook rekening houden met de optimaliseren van uw automatisering, het ontwerpen van flexibele en ergonomische werkplekken, het implementeren van een geavanceerde IT-infrastructuur en het waarborgen van de juiste akoestiek in uw kantoorruimte. Bij Kieft begrijpen we dat deze aspecten nauw met elkaar verbonden zijn en een integraal onderdeel vormen van een goed functionerende kantooromgeving.

Onze projecten

Traditionele- of flexibele werkplek

Of u nu kiest voor traditionele werkplekken of de overstap maakt naar flexibele werkplekken, onze expertise in kantoorinrichting en automatisering zorgt ervoor dat uw kantoorruimte goed aansluit op uw bedrijfsdoelen. Wij gaan verder dan alleen het leveren van producten; wij denken met u mee tijdens de ontwerpfase van uw kantoor, zodat belangrijke aspecten zoals akoestiek, bekabeling en werkplekinrichting vanaf het begin worden geïntegreerd.

Steeds meer organisaties vertrouwen op onze diepgaande kennis en uitgebreide ervaring om hun kantooromgeving te optimaliseren. Bij Kieft all Office streven we ernaar om uw partner te zijn in het creëren van een werkomgeving die niet alleen functioneel en efficiënt is, maar ook inspirerend en afgestemd op de unieke identiteit van uw bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van een op maat gemaakte kantooromgeving met Kieft all Office.

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten, en dat laten we graag zien. Enkele reviews die wij van tevreden klanten hebben mogen ontvangen.

Chris Brouwer

Groothandel kantoorartikelen en kantoormeubelen. Correcte en behulpzame assistentie bij aankopen. Deskundig personeel. Zeer groot assortiment. Een review kan langer zijn. Hierom is dit blok als ‘slider’ of carrousel opgenomen!

Ronnie Karstenberg

Professionele kantoor vakhandel. Zeer prettig geholpen en snelle levering van de goederen!

Tim de Groot

Behulpzaam en kundig personeel. Geeft je een gewaardeerd gevoel als klant. Voelen de behoefte van de klant goed aan.

J Huiting

Super leuke winkel, aardige mensen, goede service en uitgebreid assortiment