Ga naar de inhoud
Sluit

Office projects

thuiswerken in coronatijd kieft

Op maat gemaakte kantooromgeving

Kieft all Office levert verschillende producten en diensten voor het optimaliseren van uw kantooromgeving. Die verschillende disciplines zijn allemaal nauw met elkaar verweven. Zo is de automatisering van invloed op de inrichting van uw werkplekken. En zijn de werkplekken weer bepalend voor de IT-infrastructuur. Als u kiest voor flexibele werkplekken is de akoestiek van uw kantoor ook van belang. En wat betekent het nieuwe werken voor bijvoorbeeld de bekabeling? Het is verstandig om tijdens het bouwen of verbouwen van een kantoor al in de ontwerpfase over dit soort zaken na te denken. Steeds meer organisatie maken daarbij gebruik van onze kennis en ervaring.

Onze projecten

REVIEWS

Wat zeggen onze klanten

Wij zijn trots op onze klanten, en dat laten we graag zien. Enkele reviews die wij van tevreden klanten hebben mogen ontvangen.

Chris Brouwer

Groothandel kantoorartikelen en kantoormeubelen. Correcte en behulpzame assistentie bij aankopen. Deskundig personeel. Zeer groot assortiment. Een review kan langer zijn. Hierom is dit blok als ‘slider’ of carrousel opgenomen!

Ronnie Karstenberg

Professionele kantoor vakhandel. Zeer prettig geholpen en snelle levering van de goederen!

Tim de Groot

Behulpzaam en kundig personeel. Geeft je een gewaardeerd gevoel als klant. Voelen de behoefte van de klant goed aan.

J Huiting

Super leuke winkel, aardige mensen, goede service en uitgebreid assortiment