Ga naar de inhoud
Sluit

Van der Laan Kantoorefficiency

is nu Kieft van der Laan

Van der Laan kantoorefficiency wordt kieft van der laan

Over Kieft van der Laan

Welkom bij Van der Laan Kantoorefficiency

Kantoor- en kantinemeubilair, baliewerken, kantoorartikelen, kantoormachines, schoolmeubilair en facilitaire artikelen: daarvoor bent u bij Van der Laan Kantoorefficiency al meer dan 37 jaar aan het juiste adres. Wij hebben een eigen montage- en technische servicedienst en door zo veel mogelijk vanaf de fabrikant in te kopen kunnen wij concurreren met landelijke aanbieders.

Bekijk ons online aanbod via de webshop

Overname door Kieft

In 2022 is van der Laan Kantoorefficiency overgenomen door Kieft uit Emmen. Al 48 jaar is het bedrijf gevestigd in Stadskanaal, een begrip in kantoor materiaal. Het bedrijf is van vader op zoon overgedragen. In het jaar 2000 namen Jaap en Ina van der Laan het familiebedrijf over en hebben jarenlang met hart en ziel het bedrijf laten groeien naar het full servicebedrijf in kantoorbenodigdheden dat het bedrijf is anno 2022.

Kieft All Office als opvolging uit de regio

De opvolging voor familiebedrijf Van der Laan hebben ze gevonden in een ander familiebedrijf, Kieft All Office uit Emmen, niet ver van Stadskanaal. Daar hebben Ruud Hansler en zijn zoon Bas al jaren een soortgelijk bedrijf. “Na enkele gesprekken zagen we dat de service en sfeer bij Kieft All Office naadloos aansluit bij die van ons. Onze klanten worden net zo goed geholpen als altijd en dat vinden wij erg belangrijk”, benadrukt de afzwaaiende eigenaresse.

Ruud vult aan: “Wij zijn erg onder de indruk van de service van Van der Laan en de waardering in de regio voor de winkel. Wij gaan hier mee door en nemen aanvullende diensten mee uit Emmen.” Daarmee doelt hij op meer eigen monteurs, ICT-diensten en de multifunctionals, de zogenaamde kopieer en printers in eigen beheer.

 

Van der Laan kantoorefficiency wordt kieft van der laan

Ons team

Ruud Hansler

Directeur

Michel Palmans

Verkoopadviseur

Bas Hansler

Directeur

Jolanda Arling

Financial Controller

Henri Arends

Systeembeheer

Debbie Hansler

Administratief medewerker

Alidus Jeuring

Technische dienst

Evert-Jan Braakman

Allround medewerker

Wim Gaasbeek

Verkoopadviseur