Ga naar de inhoud
Sluit

Vacature – Administratief medewerker (m/v) 16uur 

27 maart 2023

Een administratief medewerker heeft een ondersteunende kantoorfunctie binnen een bedrijf op de secretariële of financieel-administratieve afdeling. Hij verricht ondersteunende communicatie- en correspondentietaken, verwerkt en archiveert financieel-administratieve documenten en helpt collega’s om bedrijfsinformatie en -gegevens te vinden en te benutten.

Taken en verantwoordelijkheden van een administratief medewerker

Door de veelzijdigheid van deze functie is de administratief medewerker een echte spin in het administratieve web. Hij kan worden ingezet voor tal van werkjes en taken verspreid over verschillende afdelingen naargelang de noodzaak. Hierbij kan gedacht worden aan  receptietaken zoals het ontvangen van bezoekers en inplannen van bezoekafspraken, maar ook financieel-administratieve taken zoals het verwerken van bankafschriften en het uitbetalen van werknemers. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een administratiemedewerker kunnen zijn:

 

  • Beantwoorden van telefoontjes, e-mails en andere correspondentie
  • Ontvangen van bezoekers en verwerken van poststukken en goederen
  • Inplannen van afspraken en agendabeheer
  • Inboeken en verwerken van contractstukken, offertes, facturen en bankafschriften
  • Archiveren van administratieve documenten en gegevens
  • Collega’s assisteren bij het vinden van en toegang krijgen tot documenten

Solliciteer nu en neem de eerste stap in het realiseren van jouw carrièredoelen! Wij bieden een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Aarzel niet langer en stuur ons jouw cv en motivatiebrief vandaag nog. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en getalenteerde kandidaten zoals jij, dus pak deze kans en neem contact met ons op!