Ga naar de inhoud
Sluit

Vacature – Commercieel medewerker binnendienst (m/v) 20 uur Filiaal Stadskanaal

27 maart 2023

Een commercieel medewerker binnendienst helpt met het verkopen van producten of diensten als onderdeel van de verkoopafdeling van een bedrijf. Hij kan producten of goederen zelf direct verkopen via bijvoorbeeld telefoon of email, voorbereidend werk doen voor de verkoper in buitendienst en onderhoudt en verbreedt klantrelaties.

Taken en verantwoordelijkheden van een commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst is een veelzijdige verkoopfunctie binnen een bedrijf. Niet alleen moet de kandidaat beschikken over uitstekende verkoopvaardigheden, maar moet hij ook in staat zijn om relevant (financieel-)administratieve taken uit te voeren, andere verkoopmedewerkers te ondersteunen en een bijdrage leveren aan het opstellen van verkoopstrategieën binnen het bedrijf. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een commercieel medewerker binnendienst zijn:

  • Voeren van verkoopgesprekken per telefoon of email
  • Klanten te woord staan bij vragen en klachten en deze naar tevredenheid afhandelen
  • Offertes opstellen voor nieuwe opdrachten en informatieverzoeken
  • Klanten adviseren over orders en producten
  • Klanttevredenheid monitoren, bijvoorbeeld door proactief contact op te nemen en te informeren
  • Meedenken over omzet verhogende initiatieven en strategieën
  • Ondersteunen van verkoopcollega’s in de buitendienst door voorbereidend onderzoek te doen

Solliciteer nu en neem de eerste stap in het realiseren van jouw carrièredoelen! Wij bieden een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je kunt groeien en ontwikkelen. Aarzel niet langer en stuur ons jouw cv en motivatiebrief vandaag nog. Wij zijn op zoek naar ambitieuze en getalenteerde kandidaten zoals jij, dus pak deze kans en neem contact met ons op!