Ga naar de inhoud
Sluit

Kantoorinrichting Peat Digital

9 juli 2024

Peat Digital is een online marketingbureau waar er met verschillende specialisten en diverse freelancers iedere dag aan online strategieƫn wordt gewerkt. Door een recente verhuizing naar een grotere kantoorruimte lag er bij Peat Digital een mooi vraagstuk voor de inrichting van het kantoor. Een kantoor met werkplekken waar niks mag missen, zelfs de kleinste details niet.

 

Een directeur waardige werkplek

Een nieuwe kantoorruimte betekent ook een nieuwe plek voor de directeur van Peat Digital. Deze uitdaging voor het inrichten van het afzonderlijke kantoor kwam bij Kieft All Office te liggen. Met een ergonomisch zit-sta bureau en een complete inrichting van het bureau heeft de directeur van Peat Digital een werkplek gekregen waar hij in de basis nooit achter weg hoeft te komen.

Afgesloten werkruimtes creƫren in een open kantoor

De uitdaging in de nieuwe kantoorruimte van Peat Digital lag hem in de kantoortuin. Een grote open ruimte waar 10 werkplekken staan. 10 werkplekken die genoeg privacy moeten hebben zodat de werknemers zelfstandig, gefocust aan het werk kunnen gaan. Maar waar ook het gevoel van samen aan de slag gaan in de kantoortuin niet mocht verdwijnen.

Met de installatie van een vijftal bureauschermen zijn we tot de perfecte oplossing gekomen. De schermen geven de werknemers het gevoel alsof er een echte eigen werkplek ontstaat, terwijl de voordelen van een kantoortuin niet wegvallen.

Ook een nieuwe inrichting?

Ben jij ook net verhuisd met je bedrijf en op zoek naar een partij die ondersteuning kan bieden bij het inrichten van het nieuwe kantoor? Bij Kieft All Office ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.